Belediye Sitesi
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sayın Başkanımızın yeniyıl mesajı
Yaşadığımız mutluluklar, sevinçler, acılar ve üzüntüler ile bir yılı daha geride bırakarak; yeni ümitlerin taptaze ve canlı olduğu yeni bir yıla merhaba diyoruz. Bütün bu güzel duygular ile yaşanılacak her yeni anın yaşanmadan önce yeni beklentileri, yeni umutları, iyimserliği beraberinde getirdiği; yeni yılında ülkemizde sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı huzur ve güvenin tesis edildiği, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde yaşanıldığı günler temenni ederek; hayallerin ve umutların gerçeğe dönüştüğü, mutluluk ve başarı dolu bir yıl diliyorum. dedi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf
Hızlı Menü

Warning: include(altmenu.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/altinbasak/public_html/haberdetay.php on line 208

Warning: include(): Failed opening 'altmenu.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php54/root/usr/share/pear') in /home/altinbasak/public_html/haberdetay.php on line 208